WeChat-weblogin uitvoeren zonder telefoon

WeChat is een populaire Chinese app voor instant messaging en sociale media. Het is in China gemaakt om de andere wereldwijde berichtenplatforms zoals WhatsApp, Facebook Messanger, enz. Te vervangen om de gegevensprivacy en bewakingsmaatregelen te vergroten. Ook gebruiken meer dan een miljard actieve gebruikers deze app in de wereld. WeChat biedt ook de WeChat-webaanmeldingsoptie voor al deze gebruikers, behalve de gebruikelijke inlogmethode voor mobiele apps, waardoor gebruikers altijd verbonden blijven met de mensen op WeChat. Dus in dit artikel ziet u de stappen waarin wordt uitgelegd hoe u zonder telefoon inlogt op WeChat-web. Lees het artikel tot het einde om alles volledig te weten.

WeChat-weblogin uitvoeren zonder telefoon

Laten we eerst enkele van de opvallende kenmerken van de WeChat-webaanmeldingsmethode bekijken, waardoor het een van de meest populaire instant messaging-apps is:

  • De WeChat-webaanmeldingsfunctie biedt de gebruikers de flexibiliteit om op elk moment op het bureaublad in te loggen zonder hun telefoonnummer te gebruiken.
  • U hoeft niet elke keer de verificatiecode in te voeren die naar uw telefoonnummer is verzonden voordat u zich aanmeldt.
  • Het is gemakkelijk te gebruiken omdat u alleen een QR-code hoeft te scannen vanuit uw mobiele WeChat-app om direct in te loggen op uw account.
  • Hiermee kunt u het WeChat-platform op elke gewenste desktopbrowser gebruiken, omdat het compatibel is met alle browsers.
  • Deze applicatie is beschikbaar op Windows, Android, iOS en macOS om te downloaden en te gebruiken.
  Berichten uitzenden op Google Assistent-luidsprekers en -schermen

Laten we nu ingaan op de stappen die u zullen leren hoe u inlogt op WeChat-web zonder telefoonnummer en verificatiecode.

Opmerking: u kunt niet inloggen op het WeChat-account zonder uw telefoon te gebruiken. Je hebt het in ieder geval nodig om de QR-code te scannen in plaats van het telefoonnummer en de verificatiecode in te voeren.

Optie I: via WeChat Web

Als u zonder gedoe wilt inloggen en uw WeChat-account op uw bureaublad wilt gebruiken om de app te installeren, volgt u de onderstaande stappen om dit eenvoudig in uw browser te doen.

1. Bezoek de WeChat-webaanmeldingspagina in uw desktopbrowser. De QR-code voor inloggen op WeChat-web verschijnt.

2. Open de WeChat-app op je telefoon en tik op het plusteken (+) in de rechterbovenhoek.

  Een smarthome opzetten zonder de cloud

3. Tik op de optie QR-code scannen. De camera van de QR-codescanner wordt geopend op uw telefoon.

4. Richt de camera van de telefoon op de QR-code op het bureaublad.

5. U wordt onmiddellijk aangemeld bij uw WeChat-account in de desktopbrowser.

Optie II: via desktop-app

Als u problemen ondervindt met uw browser tijdens het inloggen op uw WeChat-account, kunt u de WeChat-app voor Windows gebruiken om dat te doen en dit platform blijven gebruiken. Volg de volgende stappen om te begrijpen hoe u WeChat-weblogin op Windows kunt downloaden en uitvoeren.

1. Open Microsoft Store op uw bureaublad en zoek naar WeChat voor Windows in de zoekbalk.

2. Klik op Get om het downloadproces te starten.

3. Nadat het downloadproces is voltooid, klikt u op Openen.

4. Het WeChat-aanmeldingspop-upvenster met QR-code wordt geopend. Scan de QR-code met uw telefoon, zoals besproken in de bovenstaande stappen van Optie I.

5. Na het scannen van de QR-code wordt u ingelogd op uw WeChat-account in de desktop-app.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waarom kan ik niet inloggen op mijn WeChat-account in een desktopbrowser?

  Zaklamp op iPhone uitschakelen

Ans: De browser die u gebruikt om de WeChat-weblogin uit te voeren, is mogelijk niet bijgewerkt naar de nieuwste versie. Als u de oudere versie van uw browser gebruikt, die mogelijk bugs of glitches bevat, krijgt u te maken met technische problemen en kunt u uiteindelijk niet inloggen op uw WeChat-account in de browser. U kunt dit oplossen door de browser regelmatig bij te werken om dit probleem onmiddellijk op te lossen.

Q2. Kan ik mijn WeChat-account gebruiken in een browser in India?

Ans: Nee, vanwege grensgeschillen en andere problemen tussen India en China heeft de Indiase regering in 2020 59 apps verboden, waaronder de WeChat-app. U kunt de WeChat-app in India dus niet op uw telefoon en desktop gebruiken. U kunt echter de VPN op uw apparaat instellen en proberen toegang te krijgen tot het WeChat-platform om het te blijven gebruiken.

***

We hopen dat je de stappen in dit artikel over WeChat-weblogin zonder telefoon hebt begrepen. Vermeld uw twijfels over dit artikel of suggesties over andere onderwerpen in het opmerkingenveld hieronder.

gerelateerde berichten