Welke torrentsites werken nog?

Tegenwoordig is torrenting niet meer zoals het enkele jaren geleden was. Er zijn nieuwere en betere torrentsites – maar je zult ze niet alleen gemakkelijk vinden, zelfs niet via Google Zoeken. Je wilt ook je kostbare tijd niet verspillen aan het controleren van tientallen rommelwebsites die torrenting beloven maar het niet echt aanbieden.

Of je nu op zoek bent naar een film, een game of je favoriete tv-programma, de volgende lijst met torrent-sites zal je torrent-ervaring vereenvoudigen, zodat je binnen enkele seconden kunt vinden wat je zoekt.

Wat zijn de beste torrent-sites die nog steeds werken?

1 . De piratenbaai – Beste torrent-website in het algemeen

De piratenbaai (TPB) is opgericht in 2003 en is een van de meest bekende torrent-sites. De site is beschikbaar in 35 verschillende talen en je kunt er miljoenen torrent-sites vinden. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken voor iedereen, en het staat niet vol met vervelende advertenties. Het ondersteunt magneetkoppelingen en de gemiddelde downloadsnelheid op het platform is 6,2 MB/s.

  Hoe u snel uw bureaublad op Mac kunt weergeven

2 . RARBG – Beste torrent-website voor nieuwe releases en 4K-films

RARBG is actief sinds 2008. Zijn populariteit is te danken aan torrents van hoge kwaliteit en het gebruiksgemak van het platform. Alles op de site is gratis te gebruiken en er worden constant nieuwe torrents toegevoegd op het platform. Ondanks zijn populariteit is RARBG om juridische redenen in veel landen geblokkeerd. Deze blokkades hebben mensen er echter niet van weerhouden om toegang te krijgen tot het platform, en velen gebruiken RARBG mirror-sites voor toegang. Een VPN kan u ook helpen de blokkades te omzeilen en toegang te krijgen tot de site. De gemiddelde downloadsnelheid op het platform is 6,1 MB/s.

3 . 1337x – Beste torrent-website voor software/applicaties.

1337x is een torrent-website die in 2007 is opgericht en populair is vanwege het eenvoudige, georganiseerde platform. De populariteit van 1337x groeide in 2018 nadat zijn andere concurrent voor torrenting, Kickass Torrents, uitviel. De site heeft onlangs ook enorme wijzigingen ondergaan, waardoor de lay-out is verbeterd en een aantal ernstige veiligheidsrisico’s zijn geëlimineerd. De website is verbannen uit de zoekresultaten van Google en u krijgt er geen toegang toe via een eenvoudige Google-zoekopdracht. De advertenties op het platform zijn echter een beetje riskant, dus het is raadzaam om de site niet te openen op het werk of in de buurt van kinderen. De gemiddelde downloadsnelheid op het platform is 4,2 MB/s.

  Een vervaldatum toevoegen aan e-mails in Outlook (en waar ze voor zijn)

4 . Torlock – Beste torrent-website voor eBooks en Anime.

Torlock is ook een andere populaire torrent-website met een eenvoudige gebruikersinterface. Het is ideaal als u op zoek bent naar e-books of anime-video’s van hoge kwaliteit. Sommige torrents op de site zijn niet te vinden op andere trackers, maar je zult waarschijnlijk wel populaire vinden. De website heeft echter risicovolle advertenties en het is raadzaam om deze met de nodige voorzichtigheid te bezoeken. De gemiddelde downloadsnelheid op het platform is 4,4 MB/s.

5 . Torrentz2 – Beste torrent-website voor muziek.

Als je van muziek houdt dan Torrentz2 is jouw oplossing. Op deze website kun je alle muziek vinden die je maar wilt. Torrentz2 is de nieuwe versie van de populaire Torrentz-site. De site heeft een minimalistische interface en is dus gemakkelijk te gebruiken, en de gemiddelde downloadsnelheid op het platform is 2,0 MB/s.

6 . Zooqle – Beste torrent-website voor games.

Er zijn heel veel game-torrents op Zooqle website. De site is vrij nieuw in de wereld van torrenting. Hoewel de site populair is om te gamen, heeft het ook meer dan 37000 films en meer dan 600 tv-programma’s om uit te kiezen. De gemiddelde downloadsnelheid op het platform is 2,6 MB/s.

  Hoe u uw naamuitspraak op LinkedIn kunt opnemen en weergeven

Redenen om een ​​VPN te gebruiken bij torrenting

ISP’s hebben de neiging om torrent-sites te blokkeren om illegale torrenting te beteugelen, en Google heeft ook geblokkeerd dat torrent-sites in de zoekresultaten verschijnen. Om deze blokkades te omzeilen, is het raadzaam om een ​​VPN te gebruiken bij het bezoeken van torrentsites. Een VPN verbergt je IP-adres zodat je anoniem blijft tijdens het torrenten. Als u geen VPN gebruikt, loopt u het risico meldingen van inbreuk op auteursrechten van uw ISP, netwerkstoringen of zelfs juridische stappen te ontvangen.