Windows 10 repareren Er is een poging gedaan om naar een token te verwijzen

Wanneer u uw Windows 10-systeem bijwerkt, bevat de nieuwe update vaak bugs en fouten; deze bugs kunnen verschillende fouten op uw systeem veroorzaken. Na het updaten van Windows ontdekten gebruikers dat in Windows 10 een poging was gedaan om te verwijzen naar een tokenfout op hun systeem. Laten we nu eens begrijpen wat het token niet betekent. Kortom, de beschadigde bestanden op uw computer veroorzaken deze fout. U kunt de poging om naar een tokenfout te verwijzen herstellen door uw pc te wissen op beschadigde bestanden. Lees verder!

Windows 10 repareren Er is een poging gedaan om naar een tokenfout te verwijzen

Als de accounts niet correct worden geconfigureerd, kan dit de genoemde fout veroorzaken. Aangezien u weet wat het token niet betekent, kunnen er meerdere redenen zijn voor de tokenfout op uw computer. Hieronder volgen de mogelijke redenen waarom Windows 10 een poging heeft gedaan om te verwijzen naar een tokenfout op uw computer.

  • Corrupte bestanden op uw systeem
  • Bugs veroorzaakt door een nieuwe Windows 10-update
  • Malware-aanval op uw pc

Methode 1: Voer schoon opstarten uit

Met een schone start kunt u de computer opstarten en diagnostische tests uitvoeren om erachter te komen welke fasen in het normale opstartproces onjuist zijn. Deze methode kan de primaire oorzaak achter dit Windows 10-probleem detecteren. Lees onze gids over het uitvoeren van een schone start in Windows 10 om hetzelfde te doen.

  Fix Realtek Audio Manager opent niet in Windows 10

Nadat u uw systeem in de veilige modus hebt opgestart, controleert u of het probleem aanhoudt. Als dit het geval is, verwijdert u de nieuwste programma’s of toepassingen die u aan uw systeem hebt toegevoegd.

Methode 2: Windows bijwerken

Het is altijd een goed idee om uw systeem up-to-date te houden, aangezien Windows berucht bekend staat om zijn bugs en crashes veroorzaakt door de vorige versie. Met nieuwe updates komen ze met nieuwe verbeteringen en fixes. Aangezien de bovengenoemde fout te wijten is aan de nieuwe update, kunt u proberen de nieuwste versie te installeren waarin de bug zou worden verholpen. Lees onze gids over het downloaden en installeren van de nieuwste update van Windows 10 en implementeer hetzelfde.

Opmerking: houd er rekening mee dat de installatie van de nieuwe update enige tijd duurt, afhankelijk van uw internetsnelheid en systeemvereisten. Schakel het apparaat ook niet uit tijdens de installatie.

Methode 3: Corrupte DLL-bestanden herstellen

De mogelijke reden waarom Windows 10 een poging heeft gedaan om naar een tokenfout te verwijzen, kan zijn vanwege de corrupte DLL-bestanden. U kunt deze problemen oplossen door de opdrachtprompt uit te voeren. Met behulp van de opdrachtprompt kunt u de volgende stappen gebruiken om een ​​poging om veilig naar een tokenprobleem te verwijzen, op te lossen.

1. Druk op de Windows-toets, typ cmd en klik op Als administrator uitvoeren.

2. Typ de volgende opdracht en druk op Enter.

cd %WINDIR%System32

3. Typ vervolgens de gegeven opdracht en druk op Enter om de reeks corrupte DLL-bestanden te herstellen.

for /f %s in ('dir /b *.dll') do regsvr32 /s %s

4. Sluit het opdrachtpromptvenster en start de pc opnieuw op.

  Hoe het aanraakscherm op een twee-in-één Windows 10-laptop uit te schakelen?

Methode 4: Systeembestanden herstellen

Een SFC-scan wordt veel gebruikt voor het oplossen van problemen met Windows 10. Het SFC-hulpprogramma wordt geleverd om elk probleem met systeembestanden op te lossen dat problemen kan veroorzaken voor een gebruiker tijdens het werken op zijn computer. U kunt ook de DISM-scans uitvoeren om de corrupte systeembestanden te herstellen. Volg onze gids om systeembestanden op Windows 10 te repareren.

Wacht tot de opdrachten zijn uitgevoerd en controleer of het probleem is opgelost.

Methode 5: Malwarescan uitvoeren

Een virus- of malware-infectie kan deze fout ook veroorzaken, wat zeldzaam is. Een snelle scan kan ze detecteren en verwijderen uit het getroffen systeem. Daarom wordt u geadviseerd om uw systeem te scannen volgens de instructies in onze handleiding over Hoe voer ik een virusscan uit op mijn computer?

Als u malware van uw computer wilt verwijderen, raadpleeg dan ook onze handleiding Hoe u malware van uw pc kunt verwijderen in Windows 10.

Methode 6: Herstellen naar vorige Windows-versie

Wanneer Windows op uw computer wordt bijgewerkt, kunnen er vaak problemen zijn met de nieuwe updates. De nieuwe updates zijn niet altijd efficiënt en kunnen bugs en fouten veroorzaken, wat resulteert in slechte prestaties van uw systeem. Als een Windows-update ervoor zorgt dat Windows 10 een poging heeft gedaan om te verwijzen naar een tokenprobleem op uw systeem, kunt u dit oplossen door de Windows 10-update op uw pc ongedaan te maken. U kunt deze eenvoudige stappen volgen om uw Windows 10-updates veilig ongedaan te maken.

1. Druk op Windows + I om de instellingen te openen.

2. Klik op Update & Beveiliging.

3. Selecteer het menu Herstel in het linkerdeelvenster.

4. Klik onder Geavanceerd opstarten op Nu opnieuw opstarten.

  Fix Steam moet online zijn om fout bij te werken [Windows]

5. Wacht op het scherm Kies een optie en kies Problemen oplossen.

6. Selecteer Geavanceerde opties, gevolgd door Ga terug naar de vorige build.

Methode 7: pc resetten

Als de vorige methoden niet werken en u dezelfde fout blijft ontvangen op Windows 10, is de enige optie die overblijft om uw Windows 10-pc opnieuw in te stellen.

Opmerking: als u uw pc opnieuw instelt, worden alle onnodige gegevens van uw computer gewist, inclusief bestanden die Windows 10-fouten kunnen veroorzaken.

Volg onze gids over het opnieuw instellen van Windows 10 zonder gegevens te verliezen en implementeer hetzelfde.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat betekent het token niet bestaan ​​op Windows 10?

antw. Na het updaten van hun Windows 10-systeem ontdekten veel gebruikers dat hun systeem een ​​fout vertoonde dat een token niet bestaat. Corrupte bestanden op uw computer kunnen deze fout veroorzaken en het kan zijn dat u uw computer moet opschonen.

Q2. Hoe Windows 10-bestanden te repareren?

antw. U kunt kiezen voor verschillende methoden om systeembestanden op uw pc te repareren, waaronder een SFC-scan, DLL-bestanden repareren en zelfs een antivirusscan van derden.

Q3. Kan ik nieuwe Windows 10-updates terugdraaien?

antw. Ja, als uw computer niet goed werkt na het updaten van Windows, kunt u de Windows 10-update terugdraaien door naar de geavanceerde opstartinstelling te gaan.

***

We hopen dat deze handleiding nuttig was om Windows 10 op te lossen. Er is een poging gedaan om te verwijzen naar een tokenprobleem op uw computer en u kon weten wat het token niet betekent. Reageer en laat ons weten welke methode voor u heeft gewerkt. Ook als u vragen, vragen of suggesties heeft, kunt u deze met ons delen.

gerelateerde berichten