Windows 11 bèta downloaden

Windows 11 is officieel aangekondigd, de minimale systeemvereisten zijn vermeld en er zijn preview-builds beschikbaar voor diegenen die het besturingssysteem willen uitproberen.

Windows 11 bèta downloaden

Windows 11 is beschikbaar voor iedereen die het besturingssysteem wil uitproberen voordat het officieel wordt vrijgegeven voor het publiek. Als je een systeem hebt dat voldoet aan de minimale vereisten voor het besturingssysteem, kun je Windows 11 installeren.

Om Windows 11 beta te downloaden, heb je nodig;

We raden af ​​om Windows 11 te installeren op het systeem dat u elke dag gebruikt. Windows 11 is niet klaar voor algemene release en kan problemen opleveren.

  Bluetooth aptX-ondersteuning inschakelen voor Dell Windows 10-systemen

Word lid van het Windows Insider-programma

Windows 11 is beschikbaar via het Windows Insider-programma. U moet er lid van worden met een Microsoft-account, hetzelfde account dat u gebruikt op het Windows 10-systeem dat u gaat upgraden naar Windows 11.

Bezoek de Windows Insider-programmapagina.
Klik op Aanmelden en meld u aan met uw Microsoft-account.
Doe mee met het insiderprogramma.

Windows 11 downloaden

U bent nu klaar om Windows 11 te installeren. Het wordt gedownload via Windows Update.

Op uw Windows 10-systeem;

pen de app Instellingen.
Ga naar Update & Beveiliging.
Selecteer het tabblad Windows Insider-programma.
Klik op Aan de slag.
Klik op Een account koppelen en selecteer het Microsoft-account dat u voor het Windows Insider-programma hebt gebruikt.
Selecteer Dev Channel of Beta Channel (Dev-builds worden uiteindelijk vrijgegeven voor het Beta-kanaal).

  Windows 95 wordt 25: toen Windows mainstream werd

Ga naar het tabblad Windows Update.
Klik op Controleren op updates.
Windows Updates begint met het downloaden van Windows 11.

Windows 11 installeren

Nadat Windows 11 is gedownload, wordt het automatisch geïnstalleerd. Start het systeem opnieuw op wanneer u daarom wordt gevraagd.

Als u een systeem gebruikt met een harde schijf in plaats van een SSD, kan de installatie langer duren. Het hangt ook af van de hardwareconfiguratie van uw systeem. De sleutel is om te wachten tot de installatie is voltooid en deze niet te onderbreken.

Als u het op een reservesysteem installeert, is het een goed idee om Windows 10 opnieuw in te stellen voordat u een upgrade naar Windows 11 uitvoert.

Conclusie

Windows 11 is niet stabiel, maar ook niet onbruikbaar. Voor langdurig gebruik raden we niet aan om hiernaar over te stappen. U zult er in de loop van de tijd updates voor blijven ontvangen en die updates kunnen iets kapot maken en leiden tot gegevensverlies. U kunt controleren op updates via het tabblad Windows Update. De build verloopt uiteindelijk, dus u moet deze up-to-date houden. Om van Windows 11 af te komen, moet u Windows 10 opnieuw installeren.

  Hoe GZ-bestand te openen in Windows 10