Zoeken in alle streamingdiensten naar een film of tv-programma

Is het tv-programma dat u wilt bekijken op Netflix, Hulu, Amazon Prime of HBO? En welke dienst heeft de beste prijs voor het huren van een digitale film? De onderstaande oplossingen zullen die vragen in een oogwenk beantwoorden.

Zoeken vanuit de streamingbox van uw tv

Alle grote moderne tv-streamingboxen, inclusief de Roku-, Apple TV-, Fire TV- en Android TV-apparaten, hebben ingebouwde zoekfuncties. Ze doorzoeken meerdere apps tegelijk en u kunt de naam van een programma of film typen met uw afstandsbediening of deze hardop uitspreken met uw stem.

Roku: Gebruik de zoekfunctie op het startscherm van je Roku om te zoeken naar de naam van een film of tv-programma. U kunt ook op de spraakknop op uw afstandsbediening drukken en de naam van een film of tv-programma inspreken om ernaar te zoeken. Je Roku laat je zien waar de film of het tv-programma beschikbaar is voor meerdere services, en je kunt een optie selecteren om het snel te gaan bekijken. Roku laat je ook zoeken naar de naam van een acteur of regisseur.
Apple TV: De Apple TV werkt hier net als de Roku. Je kan of gebruik de zoek-app op je Apple TV of vraag Siri om de naam van een film of tv-programma. Met Siri kun je ook zoeken op genre, acteur en andere details.
Fire TV: Amazon’s Fire TV laat je ook toe zoekopdracht voor films en tv-programma’s, met de zoekfunctie of via Alexa. Als een film of tv-programma beschikbaar is op meerdere services, zie je de optie ‘Meer manieren om te kijken’ waarmee je andere services kunt zien die dezelfde film of hetzelfde tv-programma aanbieden.
Android TV: met Google’s Android TV kun je ook zoeken binnen apps. Gebruik gewoon het zoekvak op het startscherm of druk op de microfoonknop op je afstandsbediening en vraag de Google Assistent om de film of het tv-programma dat je wilt bekijken. Het doorzoekt meerdere streamingplatforms.

  Hoe privé browsen in Firefox uit te schakelen?

Elk van de bovenstaande streamingboxen is anders en sommige boxen zoeken mogelijk meer of andere bronnen dan andere. Misschien wilt u een andere zoekoplossing proberen als u niet kunt vinden wat u zoekt.

Gebruik een website op uw computer of app op uw telefoon

Met verschillende websites en applicaties kunt u zoeken naar de naam van een tv-programma of film en u precies laten zien waar die media beschikbaar zijn om online te streamen. Ze laten je zelfs zien waar het gratis is bij een abonnement en waar het te huur of te koop is, zodat je prijzen kunt vergelijken.

  Hoe u 'Apple Pay instellen'-waarschuwingen van andere apps kunt stoppen

Dit is met name handig als u een streamingplatform gebruikt dat deze geïntegreerde zoekfunctie niet biedt, zoals een PlayStation 4, Xbox One, Chromecast of smart TV, of als u films en tv-programma’s op uw telefoon of tablet bekijkt , of computer.

we houden van Kijk gewoon. Het doorzoekt meer dan veertig legitieme streamingdiensten, waaronder Netflix, Hulu, Amazon Prime, HBO, YouTube en iTunes. In tegenstelling tot sommige andere opties, is het beschikbaar voor: andere landen, ook – niet alleen de VS.

Ga naar de website, zoek naar een film of tv-programma en je ziet precies waar deze beschikbaar is. Het is een stuk sneller dan verschillende diensten zoeken en de prijs vergelijken. Als u op zoek bent naar een tv-programma, kunt u zelfs afzonderlijke seizoenen of afleveringen bekijken om te zien waar ze beschikbaar zijn.

  Wat is een GIF en hoe gebruik je ze?

Just Watch is beschikbaar als gratis app voor iPhone, iPad, en Android, te. Je kunt de app op je telefoon installeren en snel zoeken op alle grote platforms.

We hebben in het verleden andere vergelijkbare websites uitgeprobeerd, waaronder: Kan ik het streamen?. Maar Just Watch lijkt momenteel de beste, meest actuele zoekopdracht te bieden voor de meeste services.

In een mum van tijd kun je zelfs Google gebruiken. Zoek naar ‘kijken’ gevolgd door de naam van een tv-programma of film, en je zult vaak aanbevelingen zien van officiële plaatsen waar je het online kunt bekijken. Maar Just Watch zoekt in meer services naar meer tv-programma’s en films, dus het is een betere optie dan Google.

Afbeelding tegoed: Syafiq Adnan/Shutterstock.com, Roku